Wellness

Pazar wellness élmények 650 m2-en, egy romantikus, vidéki kastélyban Szilvásváradon!

A Kastély 650 m2-es wellness részlege különleges, domboldali elhelyezkedésének, a páratlan szépségű Bükk közelségének és két panoráma üvegfalának köszönhetően egyedülálló élményt kínál a megpihenni, kikapcsolódni vágyóknak. Télen a kellemes hőfokú beltéri medencében frissülhetnek fel, nyáron pedig a kültéri medencénél a mindig kellemes erdei klíma lágy szellője varázsolja el és nyugtatja meg vendégeink testét-lelkét, kiszakítva a nyüzsgő városi lét mindennapjaiból. 

Beltéri úszómedencénkben, annak élmény  elemeivel egész évben felfrissülhetnek. A nyár folyamán a csodás panorámájú kültéri medencénk és Beach Bárunk szolgálja a testi és  lelki felüdülést. A melegebb vízre vágyókat várja a 6 személyes jakuzzink, míg a legapróbbakat a gyerekpancsoló hívogatja. Igazi ellazulást, feltöltődést kínál 3 szaunánk, melyek közül a legnagyobb a hagyományos finn szauna, a két kisebb pedig a bio szauna az alacsonyabb hőmérséklet kedvelőinek, illetve az aroma szauna a különlegességre vágyóknak. A szaunázás közbeni és utáni felfrissülést jég kútunk és három élményzuhanyunk garantálja. És hogy a bőr szépségéért is tegyünk valamit, a hagyományos gőzkamra mellett a tradicionális török gőzt és a Hammam kezelőt is kipróbálhatják, ahol a fekete szappanos natúr kezelés mellett külön Hammam tápláló kezelés várja Önöket.

Folyamatosan frissülő kedvező wellness csomagajánlataink teszik igazi élménnyé a pihenést szállodánkban, így széles kezelés kínálatunk mellett különlegességekkel is várjuk Vendégeinket: 

Privát wellness használat:

Nyitvatartási idő és privát wellness hosszabbítás előzetes egyeztetés alapján lehetséges. A hosszabbítás díja: 40.000 Ft / minden megkezdett óra.

Külsős vendégeket hétvégén és ünnepnapokon kérjük, hogy előzetesen tájékozódjanak a Wellness részleg igénybevételének lehetőségéről, napi jegyet csak a szálloda foglaltságának függvényében tudunk biztosítani.

Nyitvatartás:

  • Minden nap: 8:00 – 20:00 (nyáron 21:00-ig)

A szálloda fenntartja a jogát, hogy a Wellness részleg nyitvatartási idejét a szálloda foglaltságához alkalmazkodva rugalmasan változtassa.

Szaunáink az alábbiak szerint vehetők igénybe:

  • Finn szauna: 8:00-tól
  • Aromakabin: 9:00-tól
  • Gőzkabin: 10:00-tól
  • Bio szauna: 11:00-tól
Ismerje meg wellness részlegünk szolgáltatásait!
Válogasson masszázsaink és Hammam kezeléseink közül!