Szobatípusok

Szobatípusok

A szobákban elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök garantálják a hamisítatlan kastély élményt, melyek a modern kor elvárásainak megfelelően kerültek kialakításra. Valamennyi szoba színes LCD televízióval, laptop méretű széffel, telefonnal, internet elérhetőséggel, egyénileg szabályozható fal hűtéssel / fűtéssel felszerelt. A nagyobb alapterületű szobákban míves fésülködő asztal és tükör, kihúzható bőrkanapé és dohányzó asztal is helyet kapott.

A fürdőszobákban zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, fürdőköntös és kozmetikai bekészítés szolgálja kényelmüket. Szállodánk különlegessége a 24, saját szaunával rendelkező kétágyas szoba. A szálloda valamennyi szobája és közösségi helyisége nemdohányzó. Mindkét épület lifttel felszerelt, melyek segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető. A recepció, az étterem és a wellness részleg a Kastély épületben található. A főépület műemlék. Éppen ez okból sajnos nem akadálymentesített.

25 m2-es Udvarház Standard szobáink a kastély épülettől 100 méternyire fekvő Udvarház épületünkben található, 2 felnőtt és további 1 gyermek részére kényelmes szobatípus, fürdőszobájuk zuhanyzósak.
16-22 m2-es Kastély Standard szobáink a kastély főépületében találhatóak, 2 felnőtt részére kényelmes szobatípus, nem pótágyazható, zuhanyzós fürdőszobával.
16-20 m2-es, kis kerekablakos, baldachinos ágyas Romantikus Standard szobáink a kastély főépületének legfelső szintjén találhatóak, a 2 felnőtt elszállásolásán felül nem pótágyazhatók, fürdőszobáik zuhanyozósok.
31-40 m2-es, tágas Classic szobáink a kastély épülettől 100 méternyire fekvő Udvarház épületünkben találhatóak, 2 felnőtt és további 1 felnőtt vagy 1 gyerek részére kényelmes szoba, fürdőszobájukban kád és zuhanyzó is található.
40 m2-es, Classic erkélyes szobáink a kastély épülettől 100 méternyire fekvő Udvarház épületünkben találhatóak, 2 felnőtt és további 1 felnőtt vagy 1 gyerek részére kényelmes szoba, fürdőszobájuk zuhanyzósok.
22-30 m2-es Superior szobáink különlegessége a fürdőszobában található privát két személyes finn szauna. A kastély főépületében található szobatípus, 2 felnőtt és további 1 felnőtt vagy 1 gyerek részére pótágyazható, fürdőszobájuk zuhanyzósok.
22-30 m2-es, kis kerekablakos, baldachin ágyas Romantikus Superior szobáink a kastély főépületének legfelső szintjén találhatóak, a 2 felnőtt elszállásolásán felül nem pótágyazhatók, fürdőszobájuk zuhanyzósok.
31-40 m2-es, két légterű – hálószoba és nappali – Classic szobáink a kastély épülettől 100 méternyire fekvő Udvarház épületünkben találhatóak, 2 felnőtt és tovább 1 felnőtt vagy 2 gyerek részére pótágyazható, fürdőszobájuk zuhanyzósok.
35 m2-es, tágas szoba egy légtérben egy háló és egy ülőgarnitúrás nappali szoba résszel, további különlegessége a fürdőszobában található privát finn szauna. Ezen szobáink a kastély épülettől 100 méternyire fekvő Udvarház épületünkben találhatóak, 2 felnőtt és tovább 1 felnőtt vagy 2 gyerek részére pótágyazható, fürdőszobájuk zuhanyzósok.
35 m2-es, tágas szoba egy légtérben egy háló és egy ülőgarnitúrás nappali szoba résszel, további különlegessége a fürdőszobában található privát finn szauna. Ezen szobáink kastély főépületében találhatóak, 2 felnőtt és tovább 1 felnőtt vagy 2 gyerek részére pótágyazható, fürdőszobájuk zuhanyzósok.
88 m2-es, két légterű lakosztályunk egy king size ágyas hálószobából és egy tágas nappaliból áll, melyben a kinyitható dupla kanapé akár további 4 fő részére kényelmes fekhelyé is alakítható. A kastély épülettől 100 méternyire fekvő Udvarház épületünkben található lakosztály fürdőszobájában sarokkád, zuhanykabin és privát infra szauna biztosítja a kényelmet. A saját ülőgarnitúrás teraszról a Bükk erdős panorámáját élvezhetik.
56 m2-es exkluzív, két légterű főúri lakosztály a Pallaviciniek eleganciáját biztosítja, egy nappaliból és egy king size ágyas hálószobából áll. A kastély főépületében található lakosztályból csodálatos kilátás nyílik a kastély szökőkutas franciakertjére. A fürdőszobában található páros hidromasszázs kád és finn szauna fokozza a luxus élményeket. A lakosztály 2 felnőtt és további egy felnőtt vagy gyermek részére pótágyazható.
168 m2-es, három légterű luxus lakosztály két önálló hálószobával, két fürdőszobával, körkáddal és zuhanyzóval, privát finn szaunával és egy 50 m2-es erdei panorámás fűtött szabadtéri jacuzzival, ülőgarnitúrával és napozóágyakkal. A kastély épülettől 100 méternyire fekvő Udvarház épületünkben található lakosztály tágas nappalijában kényelmes ülőgarnitúra fotelek és elektromos kandalló biztosítja az exkluzív pihenést.