Foglalás

Erzsébet Étterem

Erzsébet Étterem

Erzsébet Étterem

Főúri elegancia kulináris élvezetekkel vegyítve...

A Lobbyból nyílik közvetlenül az elegáns A’la carte Erzsébet Étterem, amely szintén a Pallavicini család emlékét őrzi: Pallavicini Alfonz Károly lányáról kapta a nevét. Az étterem finom eleganciáját hivatottak közvetíteni a míves függönyök, a hófehér, damaszt terítők és a különleges formájú csontszínű Villeroy & Boch La Scala étkészlet és evőeszközök, valamint a szintén Villeroy poharak.

Az 50 fő befogadására alkalmas Étterem tökéletes helyszíne a meghitt gyertyafényes vacsoráknak, melyen a kiváló étkeket fehér kesztyűs pincérek szolgálják fel, s a gyertyák fényét a szikrázó Swarovski kristálycsillárok tükrözik vissza. 

Ezt a hangulatot és színvonalat megtartva került kialakításra két külön termünk is, melyek szintén a történelmi múltat idézik, mint megnevezésükben, mint pedig berendezésükben. A Keglevich terem 30 fővel, az Erdődy termünk pedig további 24 fővel bővíti Éttermünk kapacitását.

Az étlapunkon mindenki megtalálja a neki tetsző kulináris remeket, hisz gondoltunk a hazai és nemzetközi konyhát kedvelőkre egyaránt, a vegetáriánusokra, a különböző diétát tartó Vendégeinkre, de a különlegességek kedvelői is megtalálják az ízlésüket maximálisan kielégítő fogásokat. 

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy Éttermünk szolgáltatásait alkalomhoz illő öltözékben vegyék igénybe! 

Külsős, nem szállóvendégeinket hétvégén és ünnepnapokon kérjük, hogy előzetesen tájékozódjanak Erzsébet Éttermünk szabad kapacitásáról, mivel külsős vendégeket ilyenkor a szálloda foglaltságának függvényében tudunk fogadni!

Nyitva tartás:

  • Reggeli: 07:00-10:00
  • A’la carte ebéd: 12:00-17:00
  • Vacsora: 18:00-21:00

Asztalfoglalás:

  • Étterem vezető: +36 30 768 8572
  • Recepció: +36 36 654 064

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre most 10% extra kedvezményért!

Ajándékozzon
pihenést!

Egyszerűen és gyorsan megvásárolható és online kifizethető ajándékutalványok Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, vagy „csak” szimplán szeretetből!

Ajándékutalvány vásárlás

GARANTÁLTAN LEGJOBB ÁRAK!

10% extra kedvezmény!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, mi pedig 10% kedvezményt adunk helyszíni szolgáltatásaink árából!

A vidék harmóniája:
BAROKK ŐSZ.

Foglalja le szobáját most
25.500 Ft/fő/éj ártól!