Cyrano Étterem és Drinkbár

Cyrano Étterem és Drinkbár

Cyrano Étterem és Drinkbár

Gerard Depardieu nyomában...

A Wellness részlegünk közvetlen szomszédságában található Cyrano Étterem és Drinkbárunk az angol pubok oldott hangulatát idézi boxos elrendezésével és koktélbárjával, s nevét a Cyrano de Bergerac című Oscar díjas film után kapta, melynek részleteit Kastélyunkban forgatták Gerard Depardieu főszereplésével, aki ez idő alatt vendégünk is volt a hotel Sándor lakosztályában. 

Szállóvendégeink a wellness pihenés közben megszomjazva fürdőköntösben is beülhetnek egy frissítőre vagy rendelhetnek egy könnyű snack jellegű ebédet. Esténként a pub hangulat ideális helyszínt biztosít a vacsora előtti vagy utáni borozgatáshoz, koktélozáshoz. 

Cyrano Bárunk kedvelt helyszín zártkörű baráti összejövetelek és csapatépítő tréningek szempontjából is, kérjük érdeklődjön rendezvényekért felelős kollégánknál vagy a recepción!

Nyitva tartás: időszakos, a foglaltság függvényében

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként híreinkről és legújabb ajánlatainkról!

Ajándékozzon
pihenést!

Egyszerűen és gyorsan megvásárolható és online kifizethető ajándékutalványok Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, vagy „csak” szimplán szeretetből!

Ajándékutalvány vásárlás