Foglalás

Cyrano Étterem és Drinkbár

Cyrano Étterem és Drinkbár

Cyrano Étterem és Drinkbár

Gerard Depardieu nyomában...

A Wellness részlegünk közvetlen szomszédságában található Cyrano Étterem és Drinkbárunk az angol pubok oldott hangulatát idézi boxos elrendezésével és koktélbárjával, s nevét a Cyrano de Bergerac című Oscar díjas film után kapta, melynek részleteit Kastélyunkban forgatták Gerard Depardieu főszereplésével, aki ez idő alatt vendégünk is volt a hotel Sándor lakosztályában. 

Szállóvendégeink a wellness pihenés közben megszomjazva fürdőköntösben is beülhetnek egy frissítőre vagy rendelhetnek egy könnyű snack jellegű ebédet. Esténként a pub hangulat ideális helyszínt biztosít a vacsora előtti vagy utáni borozgatáshoz, koktélozáshoz. 

Cyrano Bárunk kedvelt helyszín zártkörű baráti összejövetelek és csapatépítő tréningek szempontjából is, kérjük érdeklődjön rendezvényekért felelős kollégánknál vagy a recepción!

Nyitva tartás: időszakos, a foglaltság függvényében

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre most 10% extra kedvezményért!

Ajándékozzon
pihenést!

Egyszerűen és gyorsan megvásárolható és online kifizethető ajándékutalványok Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, vagy „csak” szimplán szeretetből!

Ajándékutalvány vásárlás

GARANTÁLTAN LEGJOBB ÁRAK!

10% extra kedvezmény!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, mi pedig 10% kedvezményt adunk helyszíni szolgáltatásaink árából!

A vidék harmóniája:
BAROKK ŐSZ.

Foglalja le szobáját most
25.500 Ft/fő/éj ártól!