Gasztronómia

Gasztronómia

Legyen a Grófnő Vendége egy főúri gasztro-kalandra!

Jöjjön el hozzánk Szilvásváradra, kóstoljon bele a vidék friss ízeibe és hagyja, hogy rabul ejtsék frissen sütött péksüteményeink, az évszakokhoz illő különleges menükínálatunk! A gyertyafényes vacsorák, a régió borai, a különös gonddal válogatott alapanyagok teszik a La Contessa Kastélyhotelt kulináris zarándokhellyé.

A kastély épületében közvetlenül a szalonból nyílik az Erzsébet Étterem, amely nevét Pallavicini Alfonz Károly lányáról kapta. Az elegáns hangulatot nem csak szállóvendégeink élvezhetik, előzetes asztalfoglalással külső vendégeket is örömmel fogadunk.
Neve a szállodánkban forgatott film emlékét őrzi, angol pub hangulata napközben wellness pihenés közbeni könnyű snack ebédekhez, esténként borozgatás vagy koktélozás melletti beszélgetésekhez ideális helyszín.
Tavasztól őszig üzemelő erdei panorámás grill teraszunk ideális választás nyári ebédekhez és vacsorákhoz. Kültéri rendezvényhelyszínként és családi események kedvelt színhelye. Nyáron és hétvégéken előzetes asztalfoglalás javasolt.