Foglalás

Hotel

Ismerjék meg neobarokk kastélyunk szolgáltatásait és különleges történetét, utazzon vissza időben a 20. század elejére és élje át a Pallavicinek arisztokratikus környezetét!
Udvarház és kastély épületünkben található szobáink és lakosztályaink között minden vendégünk megtalálja a számára megfelelőt. Bármelyiket is választják, a főúri hangulat mindegyik szobatípusunkban garantált.
A svédasztalos reggelit és vacsorát Erzsébet Éttermünkben fogyaszthatják, melynek grill teraszáról nyáron a Bükk és a kastély kertjének panorámáját élvezhetik. Napközben könnyű ebédhez, esténként borozgatáshoz, koktélozáshoz Cyrano bárunkat ajánljuk.
650 m2-es wellness részlegünk domboldali elhelyezkedésének, a páratlan szépségű Bükk közelségének és két panoráma üvegfalának köszönhetően egyedülálló élményt kínál. Beltéri élménymedencénkben egész évben felfrissülhetnek, a nyári szezonban erdei klímás kültéri medencénk szolgálja testi-lelki felüdülésüket.
Legyen szó kis vagy nagy létszámú konferenciáról, céges rendezvényről, fogadásról vagy csapatépítő tréningről, szállodánk tökéletes helyszínt jelent Szalajka Rendezvényközpontjának köszönhetően.

GARANTÁLTAN LEGJOBB ÁRAK!

10% extra kedvezmény!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, mi pedig 10% kedvezményt adunk helyszíni szolgáltatásaink árából!

A vidék harmóniája:
BAROKK ŐSZ.

Foglalja le szobáját most
25.500 Ft/fő/éj ártól!