Szalajka Élményközpont

Szalajka Élményközpont

Szalajka Élményközpont

Szalajka Rendezvényközpontunk alsó szintjén található 20 – 30 fős La Contessa Koktél Bárunk, mely tökéletes helyszín a szórakozni, kikapcsolódni és sportolni vágyóknak egyaránt. Azért, hogy a szórakozóhely minden igénynek megfeleljen professzionális bowling és squash pálya került kiépítésre, valamint egy biliárd asztal is elhelyezésre került. A bowling részt úgy alakítottuk ki, hogy gyermekek számára is élvezhető legyen ez a fajta kikapcsolódás, ezért úgynevezett könnyített pályákon guríthatnak a legkisebbek. 

A Bárhoz tartozó folyosón találhatóak továbbá az öltözők, melyekről egyenes út vezet a Squash pályához. 

La Contessa Bárunk kedvelt helyszín a baráti összejövetelek és csapatépítő tréningek szempontjából is, a bérleti díjról kérjük érdeklődjön rendezvényekért felelős kollégánknál vagy a recepción! 

Szórakoztató Központunk a szállóvendégeink és külsős Vendégeink számára egyaránt nyitva áll, pálya foglalásért kérjük keresse a recepciót!

Előzetes bejelentkezés, pálya foglalás a recepción: +36 36 564 064

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre most 10% extra kedvezményért!

Ajándékozzon
pihenést!

Egyszerűen és gyorsan megvásárolható és online kifizethető ajándékutalványok Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, vagy „csak” szimplán szeretetből!

Ajándékutalvány vásárlás