Szalajka Élményközpont

Szalajka Élményközpont

Szalajka Élményközpont

Szalajka Rendezvényközpontunk alsó szintjén található 20 – 30 fős La Contessa Koktél Bárunk, mely tökéletes helyszín a szórakozni, kikapcsolódni és sportolni vágyóknak egyaránt. Azért, hogy a szórakozóhely minden igénynek megfeleljen professzionális bowling és squash pálya került kiépítésre, valamint egy biliárd asztal is elhelyezésre került. A bowling részt úgy alakítottuk ki, hogy gyermekek számára is élvezhető legyen ez a fajta kikapcsolódás, ezért úgynevezett könnyített pályákon guríthatnak a legkisebbek. 

A Bárhoz tartozó folyosón találhatóak továbbá az öltözők, melyekről egyenes út vezet a Squash pályához. 

La Contessa Bárunk kedvelt helyszín a baráti összejövetelek és csapatépítő tréningek szempontjából is, a bérleti díjról kérjük érdeklődjön rendezvényekért felelős kollégánknál vagy a recepción! 

Szórakoztató Központunk a szállóvendégeink és külsős Vendégeink számára egyaránt nyitva áll, pálya foglalásért kérjük keresse a recepciót!

Előzetes bejelentkezés, pálya foglalás a recepción: +36 36 564 064

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként híreinkről és legújabb ajánlatainkról!

Ajándékozzon
pihenést!

Egyszerűen és gyorsan megvásárolható és online kifizethető ajándékutalványok Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, vagy „csak” szimplán szeretetből!

Ajándékutalvány vásárlás