Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

A LA CONTESSA FORMABONTÓ HÉTKÖZNAPI MEGÚJULÁSI PROGRAMJA

Köszöntse a tavaszt a legjobb formájában!

Ha nem szeretne szigorú böjtöt tartani, ám mégis vágyik egy alapos megtisztulásra, iktasson be a szorgos hétköznapokba egy könnyed vitalizáló terápiát.

ÉLŐ KÖLTÉSZET TÖRTÉNELMI KÖRNYEZETBEN, KÖLTŐK ÉTKEIVEL

Április 11-én ünnepeljük a magyar költészet napját, ami idén egybe esik a Húsvéttal. Azonban mi semmiképpen nem mulasztjuk el, és rendhagyó módon, két héttel Húsvét után lerójuk tiszteletünket a magyar líra előtt.

Kastélyélmények a tavaszi újjáéledés jegyében

Töltse a Húsvéti ünnepeket az éledező Bükk ölelésében! Csodás napsütés, virágba borult fák a vakító kék ég alatt, madárcsicsergés, mesés kastélyélményekkel.

Rendkívüli szezonváró ajánlatunk keretében, a tavasz első kikapcsolódását most változatlan főúri minőségben, és 2021-es árakon élvezheti. Korlátozott szobaszámú, egyedi ajánlatunk csak 2023. május 25-ig érvényes, úgyhogy ne habozzon, foglalja le már most főúri pihenését, indítsa velünk a tavaszt, tapasztalja meg a La Contessa-életérzést, élvezze szállodánk és Szilvásvárad kényeztetését a Bükk ölelésében.

A La Contessa frissítő tavaszi ajánlata most limitált mennyiségben, garantált minőséggel elérhető.  Udvarház Standard szobáink induló ára 25.000 Ft/fő/éjtől!

Legyen a vendégünk mindennap 10:00-18:00 óra között! Egy finom 3 fogásos ebédet és a wellness részleg által nyújtott szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek egy teljes napon át. Az ebédet 12.00-15.00 óra között lehet elfogyasztani.

Mit is adhatnánk mi egy boldog párnak? Vidéki romantikát Magyarország egyik legszebb kastélyszállodájában Szilvásváradon, a La Contessa Kastélyhotelben, és rengeteg egymással eltöltött feledhetetlen romantikus percet. La Contessa, vidéki romantika…

Engedje, hogy magával ragadja a La Contessa Kastélyhotel varázsa akár egy éjszakára is! Felhőtlen pihenés, wellness kényeztetés, exkluzív környezetben a páratlan szépségű Szilvásváradon! La Contessa, vidéki romantika…

Rendkívül kedvezményes hétköznapi ajánlat nyugdíjas Vendégek részére! Legyen a Vendégünk, töltődjenek fel egy varázslatos helyen, ahol a pihenés örök szépemlék marad…

Ajándékozzon
pihenést!

Egyszerűen és gyorsan megvásárolható és online kifizethető ajándékutalványok Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, vagy „csak” szimplán szeretetből!

Ajándékutalvány vásárlás