Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

Nálunk nemcsak Ön, hanem autója is feltöltődhet!

Szállodánk elektromos autó töltőállomással várja Vendégeit, így ameddig Ön kikapcsolódik, autója feltöltődik. A hotel területén a Mobiliti töltőhálózata érhető el. Az aktuális árakról a cég honlapján tájékozódhat: https://www.mobiliti.hu/emobilitas

Maxolja ki a napfényt!

A nyár elmúltával  sem szabad búcsút mondani a szabadidős programoknak, hiszen ekkor az ősz még nem köszönt be teljes erejével. Élvezze ki nálunk ezt a kellemes napfényes időszakot, látogasson el hozzánk, és ismerje meg a La Contessa indián nyári hangulatát!

Nemzeti ünnepünk egyben a szabadság napját is jelenti. Éljen a hosszú hétvége lehetőségével és látogasson el ezen a múltidéző napon történelmi Kastélyunkba.

Van már terve az őszi szünetre? Írja be a naptárba, hogy La Contessa!

Aktív pihenés, nemcsak 20 éveseknek.

Szállodánkban kiemelten odafigyelünk az idősebb korosztályba tartozó vendégeinkre is. Nekik szeretnénk kedveskedni ezzel a csomagajánlattal.

A La Contessa ősszel is bakancslistás!

Érdemes kihasználni és elmerülni az őszi pillanatok élményeiben, hiszen a vidék hamar télbe vált.

HÉTKÖZNAPI REGGELI KÉNYEZTETÉS A BÜKK SZÍVÉBEN
Hangulatos kastélyhotelünk munkanapokra szóló kiváló értékű reggelivel ellátott csomagját szeretettel ajánljuk Önnek. Élvezze a kastély épületének varázslatos hangulatát és a környék csodálatos természeti környezetét, a bőséges reggeli feltöltődésről mi gondoskodunk.

Foglaljon már most, és szerezze meg a legnépszerűbb szobáink egyikét, még a téli szezon előtt, nyári árakon! Várjuk Önt, hogy együtt éljük át az ünnepek varázsát Szilvásváradon, a Bükk ölelésében található vidéki kastélyunkban.

Koronázza meg az évet a La Contessa szilveszteri Kastélymulatsággal!

Mit is adhatnánk mi egy boldog párnak? Vidéki romantikát Magyarország egyik legszebb kastélyszállodájában Szilvásváradon, a La Contessa Kastélyhotelben, és rengeteg egymással eltöltött feledhetetlen romantikus percet. La Contessa, vidéki romantika…

Legyen a vendégünk mindennap 10:00-18:00 óra között! Egy finom 3 fogásos ebédet és a wellness részleg által nyújtott szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek egy teljes napon át. Az ebédet 12.00-15.00 óra között lehet elfogyasztani.

Engedje, hogy magával ragadja a La Contessa Kastélyhotel varázsa akár egy éjszakára is! Felhőtlen pihenés, wellness kényeztetés, exkluzív környezetben a páratlan szépségű Szilvásváradon! La Contessa, vidéki romantika…

Ajándékozzon
pihenést!

Egyszerűen és gyorsan megvásárolható és online kifizethető ajándékutalványok Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, vagy „csak” szimplán szeretetből!

Ajándékutalvány vásárlás